Soittaa: Sähköposti:

Nainen sängyssä pillu kosteana


nainen sängyssä pillu kosteana

Kuin häpeillen äiti känsi minulle selkänsä ja riisui vaaleat pikkuhousunsa pois jalastaan. Kosketin äidin klitorikseen ja sen seurauksena äidin vartalo jännittyi. Nostin katsettani äidin takamukseen. Hänen pänsä oli nyt suorassa ja katse oli kohti kattoa. Makasin äidin pällä ja tunsin suurta nautintoa tästä hetkestä. Äidin laittaessa lautasia pöydälle katsoin hänen vartaloaan. Tuntui kuin isäni ja tyttöystäväni olisivat tienneet mitä olimme äidin kanssa tehneet.

Uhh., valitin ja varoitin äitiä. Äidin jalat avautuivat antautuneena. Pehmeä vatsa tuntui lisävän kiihotustani, kun tunsin kosketuksen huulillani. Olin edelleen äidin sisällä ja tunsin himoni vain kasvavan. Sain kuitenkin kieleni osumaan vaon yläosaan, enkä muuta tarvinnutkaan. Sulla on tainnut mennä myöhän, äiti Äidin kanssa sängyssä Poika joutuu jakamaaan sängyn äitinsä kanssa, ja panemiseksihan touhu menee.

En ollut huomannut missä vaiheessa äidin käsi oli kadonnut hänen vartalonsa alle. Hänen poskensa olivat kiihtymyksestä punaiset ja huulet olivat kauniin kaarevat turvonneina. Huusin äidin nimeä kuin hukkuva huutaa apua. Äiti oli ystävällisesti tarjonnut paikkaa siksi yöksi vieressän. Minuun iski nyt syyllisyys siitä mitä olimme tehneet. Tuntui kuin minun olisi tehtävä aloite tästä eteenpäin. No moi, äitis tällä, en kai vaan herättänyt? Helpotuin, kun puuhasimme poislähtöä. Makasin hiukan sekavin tuntein äitini vieressä hänen leveässä jenkkisängyssän. Tarkkailin ruokailun ajan äitiä.

Olen 43 vuotias näyttävän näköinen yksinhuoltaja äiti Vantaalta ja olen eronnut 16 vuotiaan poikani isästä jo lähemmäs 14 vuotta sitten. Nähtyäni äitini olin heti hänen lumoissaan. Teija istui vieressäni ja odotimme äidinkin tulevan viimeisen ruokakulhon kanssa pöytän. Moi, mitä sinulla on nyt tarjota?, kysyin seistessäni keittiön lattialla. Pallomaiset rinnat heiluivat kuin tuulessa äidin liikkuessa. Tunsin huuliani vasten kohouman ja ymmärsin varsin hyvin mikä kohta se oli.

Vähän aikaa maisteltuani, en enä malttanut olla hiljaa. Olin tullut tyttöystäväni kanssa vanhempieni luokse syömän. Katsoin pystyssä olevaa kulliani ja sen punaisena loistavaa terskaa. Aistin äidistä lähtevän kiihottavan tuoksun, tuoksun joka oli kerrassaan lyödä minulta jalat voimattomiksi. Tunsin märkyyttä nivusissani ja ymmärsin äsken suihkuttamani nesteen valuvan takaisin, nyt nivusiini. Jouduin poistumaan kiireesti keittiöstä etten paljastaisi itseäni. Saunan eteisen ovi avautui ja saunan lasioven läpi näin, kun äiti tuli sisän vain pikkuhousut jalassa, Äidin pikku panomies Oikealla opastuksella ujosta pojasta kouliutuu äidille oikein kunnon pikku panomies. Häpesin sitä tunnetta mikä minulle oli tullut, kun olimme halanneet äidin kanssa. Auton äni loittoni ja huoneeseen laskeutui taas hämärä. Tämä on niin värin, äiti toisteli lausetta jonka merkityksen kyllä ymmärsin.

Äiti jäykistyi ja minä pelkäsin niin, että sydämeni hakkasi vimmatusti. Varovasti äiti vastasi suudelmaani. Ei, kun mä olin jo hereillä, mörisin puhelimeen unenkarhealla änellä. Kuulin vain sekaisia sanoja siitä mitä toiset keskustelivat ja vastailin jotakin ympäripyöreä. Äidin ollessa selin minuun pysyin paikallani ja otin äitiä olkapäistä kiinni. Äidin suusta purkautui kiihottava äni. Nostin äidin paidan helman ylös ja vedin paidan pois äidiltä. Olin vähän jännittynyt, koska tämä oli ensimmäinen kerta murrosikäni jälkeen, kun saunoimme ihan kaksin.

..

Tiukat pillut sexi videot

Hot sex girls suomen seksikkäin nainen

Siskoni pillu suomalainen

Tumma vartaloa myötäilevä paita kohotti rinnat jälleen kauniisti esille. Silmäni etsivät äidin katseen. Kuulin äidin voihkaisevan ja hänen jalkansa puristuivat yhteen käteni ympärille. Jarkko, mitä, mitä sinä,., anteeksi, en voinut mitän, oli pakko koskettaa. Oman äitini huulet koskettivat kaulaani ja nousivat sitten huulilleni. Puristin äidin vartaloa lujasti itseäni vasten silitellen hänen selkänsä ja pakaroitaan. Puristin takaapäin molempia rintoja pehmeästi. Hän on työmatkalla muutaman päivän, taas., äiti lisäsi vaisusti. Nainen sängyssä pillu kosteana

Nainen sex äiti antaa pillua