Soittaa: Sähköposti:

Naisen klitoris vaimo sai vierasta


Joskus Jaana kokee jotain kummaa, tajunta sumenee ja vartalo nytkähtä, jonka jälkeen hän nukkuu levollisen yön. Tänäkin kesänä rippileirikausi on alkamassa ja leirikeskukseen on pyydetty kaksi henkilöä muutamaa päivä etukäteen järjestelemän paikkoja. Janne hörppi teetä ja oli vakava oma itsensä. He ovat nukkuneet levollisen yön, varsinkin Janne. Olotila normalisoitui sillä aikaa, kun Jaana sai hiuksensa suoriksi. Varsinkaan, kun Jaanan kädet vaeltavat Jannen lanteille ja ottaa boksereista kiinni, pudottaen ne nilkkoihin. Tällä välin Jaanakin oli noussut pöydästä, kun Janne jo asetteli patjaa lattialle. Jaana pyöräyttä silmiän ja tuumaa Vie se tuonne nurkkaan edes ja jatkaa äneti tuumaustaan Mitähän tästäkin tulee, kun tuo on tuollainen munapä. Janne vastaa omaan tapaansa Pyöräilessä kunto nousee, tästä Jaana miettii mielessän Kyllä varmasti, mutta ei siinä ole mitän järkeä.

Janne on pumpannut Jaanaa siihen malliin, että henellä hyväolo tahtoo jo räjähtä, hän ei meinaa enä kestä. Hän oli nähnyt vain vilauksen Jannen kalusta, mutta ei ollut saanut sitä pois mielestän. Jaana halusi kokeilla muutakin kuin omia sormia, vaikka silläkin tyylillä sai hyvänolon, mutta nyt hän halusi vieläkin enemmän. Sitten se tapahtuu, Jaana näkee, kun Jannen kasvoille ilmestyy kaunis ja lempeän leveä hymy. Ovelle pästyän Jaanan kokoamat ajatukset alkoivat taas murentua. Janne on saavuttanut olotilan mitä hän ei ole ennen kokenut ja se olo vain paranee, mitä kovempaa hän pumppaa Jaanan tiukkaa vakoa. Jaana näki, kuinka Janne oli lauennut rajusti. Kännyttyän kasvot Jannea kohti, huomaa Jaana jotain uutta Janne, onko kasvoillasi pieni hymy? Jaanan silmät loistavat himosta, suu on hieman auki, kun Jaana huokailee.

Janne ei tiedä miten reagoida ja yrittä vetä lantiotaan poispäin Jaanasta, mutta Jaana painautuu uudestaan Jannen lantiota päin Haluan tuntea jäykkyytesi välissämme. Jaanan vaon kosteus on myös liukastanut Jannen kalun varrenkin, joten liike on sulavaa. Janne kysyy Jaanalta Taidat pitä siitä?, Janne kysymys on niin yllättävä, että Jaana punastellen vastaa Erittäin paljon. Rinnoilta kädet kuin itsestän pikkuhiljaa vaeltavat alemmaksi, aina kosteille häpyhuulille, jolloin tekee mieli hyväillä niitä. Hänen pitkät vaaleat hiuksensa ulottuvat yli puoleen selkän, osa hiuksista laskeutuvat peittämän vähän hänen täyteläisiä ja terhakoita rintojaan. Tie kulkee vasta niitetyn pellon ohi, Janne nuuhkii heinän tuoksua, eikä pidä kiirettä. Koska hänestä tuntui että se olisi jotenkin kiellettyä, niin hän teki sen illan pimennossa. Juotuaan vettä, Janne kaatui X-asentoon nurmelle haukkomaan henkeä. Janne tekee pitkiä ja rauhallisia, mutta voimallisia työntöjä Jaanan sisän. Jaana oli uintireissusta lähtien pohtinut, miltä Jannen kalu tuntuisi jäykkänä ja saada se sisän vakoon rauhallisesti työnnettynä.

Päskysetkin ovat mielenkiintoisia, niiden lentokuvioita hän seurailee, katsellen taivaalle. Pättä hän mennä katsomaan mihin Janne on nyt unohtunut lorvailemaan. Hän jä makaamaan Jannen pälle puoliksi, suudellen Jannea ja hyväillen Jannen vatsaa, sanoen Tätä meidän täytyy harrastaa useamminkin. Jaana tukee pätän Jannen olkapähän, samalla kun hän tarttuu Jannen ranteista kiinni, tuoden Jannen kädet hitaasti hänen rinnoilleen. Laatikoita kantava nainen on Jaana, 25-vuotias kanttorin tyttö, joka oli märätty Jannen kanssa järjestelemän paikkoja leirikeskukseen, ennen sen avaamista. Janne oli ollut aina vähän hidasälyinen. Jaanakin oli sekaisin hyvästä olosta, mutta Jaanalla se ei ollut aivan ehtinyt muodostua orgasmiksi asti, joten Jaanalla oli vielä energiat latautuneena vartaloon. Mökin oleskelutilassa ei Jannea näy, joten hän pättä kurkata olisiko Janne nukahtanut sänkyynsä.

Jannella tosiaan olikin jo taas paineita, vaikka olikin illalla pässyt edellisen kerran tyhjentämän kiveksensä. Tällöin Jaana pohtii mielessän On tuolla Jannella kyllä hyvä vartalo, kunnon vatsalihaksetkin, varsinainen komistus. Jaana puristaa Jannen kalua tukevasti, jolloin hän tuntee, kuinka se sykkii, kun sinne veri virtaa, jäykistä kalua vain entisestän. Janne on yöllä käntynyt selälleen. Janne pumppaa Jaanaa jo hyvä vauhtia, eikä vastaa Jaanalle mitän, mutta Jaanan yllätykseksi Janne suutelee häntä ja jatkaa hymyilemistän. Vaatteet ovat tänä yönä turhia kuiskaa Jaana Jannen korvaan ja suutelee Jannen niskaa. Jaana ei aikaile ja huokauksien seasta sanoo Janne olet ihana, tämän jälkeen kumartuu yhä alemmaksi, pitäen Jannen olkapäistä kiinni.

Jaana ei ole koskaan ennen kokenut vastaavaa orgasmia, hän ei ollut sormillaan saanut aikaiseksi mitän tällaista. Janne on riisunut kaikki vaatteensa pois ja makaa nyt selällän sängyssän alastin. Jannea ei tarvinnut toista kertaa pyytä, kun jo hän ottaa jäykän kovasta kalustaan kiinni, vetä esinahkaa taakse ja asettaa kuuman terskan pänsä Jaanan häpyhuulten väliin sekä kumartuu Jaanan ylle. Jaana kyllä huomaa, että Jannella on ahtaat uikkarit, sen verran hyvin pullottaa. Jaana painaa peppuaan Jannen lantiota vasten ja hieroo varovasti pepullaan Jannen kalua. He olivat kuuluisassa lähetyssaarnaaja-asennossa, jota kutsutaan myös joissakin yhteyksissä avio-asennoksikin. Aiemmin päivällä Janne oli sählännyt tuttuun tyyliinsä, jonka seurauksena Jaana oli nähnyt vilaukselta Jannen koko alastoman vartalon.

..

Naisen orgasmit aikuisviihde kuopio

Ja käntyi heti poispäin Jannesta. Pukiessa paitulia ylleen ja Jannen elintä haaveillen Jaana kostui hiukan jo pelkästä ajatuksesta. Jaana ummistaa silmänsä ja Jaanan pä taittuu hieman taakse, syvän huokauksen saattelemana. He nukahtivat Jannen sänkyyn, toisiinsa kietoutuneena. Äkkiä hän karistaa ajatukset pästän ja pulahtaa selkä edellä järveen, sanoen Jannelle Tä on lämmintä vettä! Janne oli vaihtanut uikkarit vain boksereihin. Jaanan siivoilessa mökkejä ja mökistä toiseen mennessä Jaana huutelee välillä Jannelle Herätys, työt jatkuu vielä!, Jaana tiesi ettei Janne tarkoituksella unohdu ajatuksiinsa, se on vain osa Jannea, eikä Jannelle voi olla vihainen. Jannen ajoyyli oli hoipertelevaa, kun hän kaahasi pyörällän leirikeskuksen portista, jatkaen nurmikolle, jossa hän hyppäsi vauhdissa pyörän pältä pois. Kun Janne on jo lähellä laituria, havahtuu nyt Jaana olevansa ajatuksissaan ja tuijottamassa Jannea.

Kuinka tyydyttää mies naisen ejakulaation saaminen

Jannen vahvat kädet pitävät hyvänä Jaanaa, kun hän ottaa kiinni Jannen lantioista käsillän. Jaana kömpi Jannen sänkyyn, Jannen viereen, hivuttautuen aivan Janneen kiinni sekä kietoi kätensä ja jalkansa Janneen. Saatuaan teet juotua, Jaana kysyi Janne, oliko tänän kiva päivä?, Janne nyökkä. Jaana tuntee, kuinka Jannen kalu paisuu vielä erotiikka chat nuru massage vähän. Jaana olikin jo ehtinyt Jannea odotellessa keittämän heille kahvit sekä kattamaan pöydänkin kahdelle. Janne huokaa ja painaa kalunsa aivan tyveen asti Jaanan sisän. Jaana tiesi oikean syyn Jannen hitauteen ymmärtä asioita, Jannen synnytys ei ollut täysin ongelmaton, näin kertoo se oikeampi tarina. Janne oli vähän ihmeissän, mitä tapahtuu, kunnes huomaa Jaanan paitulin putoavan viereensä. Jaana oli mennyt saunamökille ennen Jannea, nyt hän näkee ikkunasta kuinka Janne tallusti kohti saunamökkiä tuttuun tapaansa suurin askelein. Jaanaa haluuttaa jo paljon, hän painaa nyt itse hiljalleen Jannen kalua sisänsä.

Free hentai video naisen ejakulointi

Eroottiset tarina seksideitti Treffit vaasa pano treffit
Kuinka saada pillua koti seksiä 89
naisen klitoris vaimo sai vierasta 356
naisen klitoris vaimo sai vierasta 660
Gay sivut free sex videos 436

Naisen orgasmi suomi live chat